Solar Rolluik

op maat

Meest verduisterende Rolluik

Direct vanuit de fabriek 7 jaar garantie

Sonight Info 1.png

Solar

Solar is goed voor het milieu duurzaam en schoon

Door het gebruik van solar bespaart u jaarlijks heel veel geld. Voordeel is dat u geen gebruik meer maakt van de andere energiebronnen en zorgt u dat uw uitstoot van co2 vermindert wordt. Daarom adviseren wij solar rolluiken te plaatsen op uw ramen of deuren.

Solar rolluiken zijn wel iets duurder dan elektrische rolluiken maar jaarlijks gaat u besparen op uw stroomrekening. Duurzaam alternatief is het gebruik van solar in plaats van fossiele brandstoffen. Het voordeel is ook dat het in Nederland steed zonniger wordt gemiddeld 1650 uur per jaar.
Door zonne-energie zet het solar paneel duurzame eletriciteit om. De solar panelen van somfy zijn duurzaam en hebben een modern uiterlijk die past bij uw woning. De kleur van solar panelen zijn altijd zwart.
Ook bent u minder afhandelijk van de energie prijs dit kan maandelijks veranderen.
Voordeel is ook dat het solar paneel het hele jaar energie opwekt ook als het bewolkt is of regent.
Uw solar rolluiken verdienen zich na een aantal jaren zelf terug. Somfy solar paneel is ook onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. Solar rolluiken verhogen ook de waarde van uw woning ook stijgt de energielabel van uw woning.

Hoe meer solar een woning heeft hoe energiezuiniger een huis is en hoe lager de stookkosten. Energie van de zon is net windenergie en waterenergie vormen van groene energie. Duurzamen energie is onuitputbaar en levert warmte en licht.Voordeel is dat de energie van de zon omzetbaar is in elektriciteit.

Solar voordelen!

  • Geld besparen
  • Groene energie
  • Geen onderhoudskosten
  • Duurzame investering

Heeft u interesse?
Maak vrijblijvend een afspraak via ons contactformulier de meet- en montageservice is bij ons geheel gratis.

Wij plaatsen door heel Nederland!

solar
Solar Rolluik Plaatsen.jpg

Maximaal verduisterend, isolerend en een warme woning

De rolluiken van soprofen isoleren uw woning stralen rust uit en verhogen uw privacy.
In de zomermaanden zal uw binnentemperatuur in uw woning met minimaal 5 graden zakken in de wintermaanden spaart u meer dan 22% op uw verwarmingskosten dit komt door de luchtbuffer tussen raam en rolluik die de warmte- en koelteverlies vermindert.

Onze rolluiken bestaan uit tussen de 30-40 gepantendeerde onderdelen speciaal ontwikkeld door onze interne team wij geven 7 jaar garantie dankzij de pure kwaliteit. Alle rolluiken zijn voorzien van een
speciaal ontwikkelde as de axis 50. Ook beschermen rolluiken uw ruiten en kozijnen plus het schilderwerk tegen de weersinvloeden en erosie.