Solar Rolluik

op maat

Meest verduisterende Rolluik

Direct vanuit de fabriek 7 jaar garantie

Sonight Info 1.png

Solar rolluik van Soprofen voor een optimale verduistering

Solar rolluik van Soprofen voor een optimale verduistering voor een goede nachtrust wij plaatsen door heel Nederland plus 25% korting op alle rolluiken! Direct van de fabriek plus 7 jaar garantie.... Vraag snel een offerte aan!

Voordeel van solar rolluiken is dat er geen stroom nodig is. Iedereen wil tegenwoordig milieuvriendelijk wonen en energieneutraal zijn. Daarom kiezen steeds meer mensen voor onze solar rolluiken. Door rolluiken te plaatsen is er een betere isolatie hierdoor zal uw energieverbruik in de woning verminderen. Wilt u uw woning verduurzamen dan is het plaatsen van solar de juiste keuze. Wij hebben een ruim aanbod en leveren direct vanuit onze fabriek!

Voordelen draadloos, geen gaten in de muur, isoleren tegen kou, warmte en geluid

Voordeel van solar zonwering is dat het geheel autonoom werkt en het electriciteitsnet niet meer nodig heeft. Ook zorgt solar dat u een betere energie label krijgt voor uw woning.
Op de voorzijde van de kast zit het zonnepaneel door de zonnestralen laad de accu van de rolluikmotor op. De accu en somfy motor zijn netjes weggewerkt in de kast. Rolluiken op zonne-energie zijn altijd iets duurder dan elektrische rolluiken maar vergeet niet u bespaart direct op uw maandelijkse energierekening. De rolluiken zijn makkelijk te bedienen met een handzender of via een app op uw telefoon.

Plus punten solar voorzetrolluiken

  • Plaatsen van voorzetrolluiken zorgt voor maximale isolatie alle gaten en kieren worden gedicht
  • Minder last van geluiden van buitenaf
  • Makkelijk te bedienen met losse bluetooth zender
  • Maximale isolatie tegen kou en warmte
  • monteren van voorzetrolluiken is eenvoudig boren of hakken is niet nodig

Heeft u interesse?
Maak vrijblijvend een afspraak via ons contactformulier de meet- en montageservice is bij ons geheel gratis.

Wij plaatsen door heel Nederland!

Solar Rolluik Ramen Plaatsen.jpg

Solar rolluiken direct van de fabriek snel geplaatst in 2024!

solar rolluik

Direct een offerte aanvragen!

Vrijblijvend een persoonlijke afspraak maken voor advies en inmeten van uw rolluiken.
Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Voorzet Solar Rolluiken.jpg
Rolluiken 4 Stuks.jpg
Solar Rolluiken Ramen Plaatsen.jpg
Solar Rolluik Plaatsen.jpg

Solar voorzetrolluik

Wat is een voorzetrolluik? De rolluik wordt bovenop uw raam gemonteerd. 95% van onze solar rolluiken die wij verkopen zijn voorzetrolluiken. Op een bestaande woning worden altijd voorzetrolluiken gemonteerd heeft u een nieuwbouw woning of bent u een eigen woning aan het bouwen dan kiest men voor inbouwrolluiken of opbouwrolluiken.

Een inbouwrolluik wordt altijd aan de buitenzijde tegen het raam gemonteerd. De rolluikmotor wordt dan achter de gevelstenen
gemonteerd grote voordeel is dat men geen lelijke kast aan de geven heeft. Bij het inbouwrolluik wordt het rolluik mooi verwerkt in de muur.

Bij verbouwingen en nieuwbouw worden meestal opbouwrolluiken geplaatst tegelijk met de ramen. Voordeel is ook dat deze rolluiken gemonteerd kunnen worden op houten-, kunstof-, aluminiumramen ook is  Doordat de rolluikkast zich achter de stenen bevindt is deze ook maximaal geïsoleerd en verliest men geen warmte.
Voordeel is ook isolatie tegen wind en regen er zijn geen tochtgaten omdat het een geheel is.

Rolluik op maat

Voor uw woning is het plaatsen van rolluiken een echte meerwaarde in de zomermaanden blijft de zon goed buiten en in de hebben ze een isolerende werking. Ideaal om uw slaapkamer te verduisteren tegen het licht daarnaast zijn ze geluidswerend. Inbrekers houdt u ook buiten de deur omdat deze inbraakwerend zijn. Sofprofen staat voor comfort, veiligheid en het hoogste kwaliteit.

Heeft u een extra groot raam of een dakkapel en wilt u een rolluik plaatsen? Wij hebben ruim aanbod rolluiken in verschillende soorten en maten. Ook zijn er verschillende lamellen waar u uit kunt kiezen of houdt u meer van een schuin, rond of half rond rolluikbak. Ook kunt u kiezen om de rolluiken
te plaatsen op de dag of in de dag.

Foto So Night.png
Maximal Lichtival Rolluik.jpg

Inbraak stoppen rolluiken

Soprofen rolluiken zijn voorzien van een anti-optil beveiliging maximaal inbraakwerend.
Jaarlijks dalen de woninginbraken in Nederland helaas worden er nog op teveel plekken ingebroken.
Om uw woning goed te beveiligen tegen inbrekers is het handig om rolluiken te plaatsen met inbraakpreventie.

Het geeft geen fijn gevoel als u oog in oog met een inbreker staat in uw eigen woning. De meeste mensen hebben een onveilig gevoel of angsten na een inbraak. Zorgen dat uw woning goed beveiligd geeft een veilig gevoel.

Rolluiken vertragen het inbraakproces een breker gaat niet een rolluik forceren dit kost teveel tijd en maakt een hoop lawaai. Inbraakwerende rolluiken hebben altijd extra dikke lamellen en de scharnieren zijn extra sterk ook bestaat het materiaal uit extra sterk aluminium. Inbrekers zijn altijd opzoek naar woningen waarbij het niet veel moeite
en tijd kost. Soprofen Good Night rolluiken hebben een blokkade als de inbreker probeert het rolluik op te tillen en te forceren. Inbraak voorkomen neem contact met ons op en wij helpen u graag verder

Kleur Rolluik Solar.jpg
Werking Rolluik.jpg
Voordelen Solar Rolluik.jpg

Brand en Rolluiken

De meeste oorzaken van woningbrand zijn ontstaan door haardvuren of elektrische defecte apparaten.
Na een brand is er een hoop schade aan eigendommen. Ook is de woning vaak dagen of weken niet bewoonbaar. Veel mensen ervaren dit als een angstige gebeurtenis en hebben hier mogelijk last van.

Bij brand wilt u zo snel mogelijk uit de woning. De angst van rolluiken bij brand is dat deze een blokkade vormen
bij vluchtroutes ook het openen van rolluiken bij brand duurt langer en is stressvol. Hou er ook rekening mee als de stroom uitvalt de elektrische rolluiken niet meer omhoog kunnen. Daarom raden wij altijd aan om solar rolluiken te plaatsen op deuren om te zorgen dat er altijd een veilige vluchtroute is.

Somfy heeft een speciale rookmelder ontwikkeld
met sensoren deze staat in verbinding met uw tahoma box. Bij brand is er een luid alarm en activeren alle rookmelders
de rolluiken en deze zullen open gaan. Voordeel van solar rolluiken is dat deze een eigen accu hebben ook na stroomuitval
zijn deze bedienbaar.

Goodnight Solar Rolluik.jpg

Zelf monteren Rolluiken

Bij het zelf plaatsen van rolluiken komt u vaak voor verrassingen te staan.
Een rolluik plaatsen is vaak een ingewikkelde klus u moet de kennis en ervaring hebben plus een steiger en speciale gereedschap. Ook vergeten heel veel mensen dat bij het zelf monteren van rolluiken de garantie vervalt. Als wij de werkzaamheden uitvoeren krijgt u standaard 7 jaar fabrieksgarantie.Wij adviseren over welke type rolluik het beste bij uw woning en wensen past.
Ons montage team plaatsen dagelijks rolluiken vakkundig en professioneel door heel Nederland.
Rolluiken kunnen geplaatst worden op de dag of in de dag dit betekend dat alles op de gevel gemonteerd wordt.

Om de geleiders te plaatsen wordt er eerst gekeken of alles waterpas is daarna worden alle boorgaten gemarkeerd en geboord de geleiders moeten altijd zorgvuldig gemonteerd worden. De rolluikkast wordt gemonteerd op de geleiders en gevel.
Op de kast en geleiders wordt er altijd extra dik compriband gemonteerd om te zorgen dat er geen openingen in de gevel zitten. Wilt u weten wat de kosten zijn van het plaatsen van een rolluik? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons.

Waarom een solar rolluik!

Veiligheid En Duurzaam Solar Rolluik.png
Akoestische Bescherming Solar Rolluiken.png
7 Jaar Fabrieksgarantie Gevwaarborgd.png

Duurzaamheid en veiligheid

Soprofen technologie: de rolluik heeft een speciale as de Axis50. Deze as is ontwikkeld om een hefkracht van 25 kg tegen te houden.

Bescherming: Door het speciale vilt tussen de starre veren (as en rolluikblad verbinding) komen er geen krassen op het aluminium blad.

Thermische Bescherming

Thermische bescherming: De  luchtlaag tussen het raam en rolluik zorgen voor een thermische bescherming en daling energie kosten.

Zomer periode: Een gesloten rolluik houdt in de zomermaanden de warmte buiten en verlaagt de binnen temperatuur met 5 graden. U bspaart ook 22% op de factuur van uw verwarming en aanschaf airconditioning is overbodig.

Zorgeloos Genieten

Gecertificeerd: Soprofen producten zijn gewaarborgd, gecertificeerd, getest en geregistreerd. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en kwaliteit!

Tot 10 jaar garantie: Wij geven tot 10 jaar garantie op onze producten zoals beschreven in het garantieboekje van Soprofen.

Optimale Verduistering

Maximale Lichtinval Soalr Rolluiken.png
Optimale Verduistering Rolluik.png
Solar Rolluik Op Maat.png

Maximale Lichtinval

Lichtinval: De voorzetrolluiken van Soprofen zijn extra compact dit zorgt ervoor dat lichtinval maximaal benut kan worden.

Extra kleine kast: Voor een rolluik van 1m60 hebben wij een speciale kast ontwikkeld van 13.5 cm en 16.5 cm voor rolluiken tot 3 m breed.

Optimale Verduistering

Verduistering: Slapen is een van de belangrijkste dingen, de voorzetrolluiken zijn zo ontworpen dat deze maximaal verduisteren en uw slaap bevorderen.

 

Op maat gemaakt

Verschillende modellen: Al onze rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende lamellen, modellen, opties en kleuren. Voor alle projecten hebben wij alles op maat.

Vervaardigd op maat: Direct rolluiken op maat vanuit onze Soprofen fabriek. Maak een keuze uit de verschillende lamellen, kasten en kleuren zodat alles voldoet aan uw behoefte. 

 

Goedkoopste van Nederland

Schermafbeelding 2021 10 27 Om 15.19.24.png

Aluminium

Waarom kiezen steeds meer mensen voor aluminium rolluiken!
Het materiaal aluminium is sterk, duurzaam, licht en kleurvast daarom zijn deze type rolluiken duurder dan kunststof. Aluminium is een van de sterkste materialen en erg licht daarom wordt dit gebruikt voor zonnescreens en rolluiken. Vaak zijn de lamellen extra geïsoleerd door een laag schuim hierdoor blijft de warmte en kou buiten en hoort u ook minder geluid van de straatkant. Bij deze type rolluiken is uw woning maximaal geisoleerd meer comfort en minder stookkosten.

Grootste voordeel van aluminium is dat deze kleurvast is dit betekend geen verkleuringen door de zon. Er zijn nog veel meer voordelen zoals koel houden van de woning, minder stookkosten, beveiligen tegen inbraak,
beter slapen door verduistering van de kamers, meer rust door geluiden van buiten tegen te houden, meer privacy omdat mensen niet meer naar binnen kunnen kijken, beschermen van uw kozijnen en ramen tegen beschadigingen van buitenaf
weer en wind.

Jaloezieën met kantelbare lamellen

Steeds meer woningen worden aan de buitenkant voorzien van moderne jaloezieën. De kantelbare buitenlamellen geven de woning een moderne look en feel en werken ook zonwerend. Onze buitenjaloezieën zijn verkrijgbaar met verschillende rolluikmotoren, materialen en kleuren
De lamellen van een normale rolluik kunnen alleen open en dicht bij de buitenjaloezieen kunt u de stand van de lamellen bepalen.

Dit is de beste optie om uw woning te isoleren. Voordeel is dat u zelf de warmte, ventilatie en licht
kunt regelen bij kantelbare lamellen ook is deze extra beveiligd tegen het optillen. Wilt u meer daglicht dan kunt u de lamellen van binnenuit kantelen. U kunt dus de lamellen naar beneden doen en daarnaast
ook kantelen. De woning krijgt dan meer daglicht.

Voordelen van kantelbare lamellen is dat u zelf
kunt bepalen hoeveel daglicht er binnen gelaten wordt in uw woning. Bij deze type rolluik blijft ook de warmte buiten in de zomermaanden en in de winter blijft de warmte binnen een besparing op uw stroomkosten.
De meeste mensen kiezen voor een kantelbare rolluik omdat dit een open gevoel geeft en men zelf de lichtinval kan bepalen. De kantelbare lamellen zijn ook inbraakvertragend en zijn voorzien van een anti-optil beveiliging. De lamellen zijn extra sterk zodat deze niet gaan rammelen bij storm.

Buitenjaloezieën
Overzicht Bediening .jpg

Direct vanuit de fabriek 7 jaar garantie

Gedane Klussen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.